Store fadølsanlæg med vandbad

Store fadølsanlæg med vandbad

Vores store fadølskølere med vandbad, dækker området fra 40 til 300 liter skænket koldt fadøl pr. time, og kan servicere op til 6 linjer. Kølerne er alle kendetegnet ved gennemført kvalitet og høj ydelse for dine investerede penge.

Hvis du foretrækker at have en ekstern køler med vandbad, kan BrewService naturligvis også være behjælpelig, med tappetårne og de slanger m.v. der skal til, for at få et fuldt funktionsdygtigt fadølsanlæg.

Hvis du er i tvivl, kan du læse mere om de to typer anlæg i vores FAQ.

Hvis du bare en gang i mellem benytter de såkaldte KeyKeg fustager, bør det også indgå i overvejelserne, om det evt. kan være en idé, at købe et fadølsanlæg med indbygget luftkompressor, der vil spare dig for besværet og udgiften ved at bruge kulsyre – se mere om fordele og ulemper under vores FAQ. Den indbyggede kompressor kan altid slukkes, og et sådant anlæg kan således også benyttes traditionelt, ved hjælp af CO2 som drivmiddel til øllet. Denne type fadølskølere kan også med fordel anvendes til udlejning – se mere under Kompakte fadølsanlæg.

BrewService kan samtidig tilbyde, at udføre komplet installation af fadølsanlæg, med en løsning som er skræddersyet netop deres individuelle behov, da vi forhandler et bredt udbud at tilbehør til fadølsanlæg – se mere under Tilbehør.

Beer in glasses