Komplette løsninger

Installation & Service giver komplette løsninger.

BrewService har specialiceret sig i, at udføre 100% kundetilpassede løsninger, til Barer og Restaurenter med specialøl, der ønsker dedikerede løsninger og muligheder, i stedet for begrænsninger og standardløsninger.

Vi indgår altid i en tæt dialog med kunden omkring den enkelte opgave, og ved hvor vigtigt det er, at produktet præsenterer sig bedst muligt.

Kort sagt, søger vi altid den optimale løsning til dig som kunde, og rådgiver med hele vores viden, og det netværk vi har opbygget gennem tiden.

Bestiller du en kompakt fadølskøler hos os, tilbyder vi naturligvis at montere anstikkere m.v., således du modtager en ”plug & play” løsning. Denne montering betyder at du kan have koldt Fadøl på hanen, 5-10 min. efter du har åbnet kassen der hjemme – naturligvis forudsat du har Øl og evt. CO2 tilgængeligt.

BrewService kan nuturligvis også levere, den nødvendige hardware til en installation, hvis du selv ønsker at foretage installationen.

Start dialogen og få et konkret tilbud, ved at kontakte os her:

Her under ses nogle af de projekter BrewService har været involveret i, og som du måske kan se, er der ikke to opgaver der er ens.